MENU REGAL
Lunch
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Soep/voorgerecht van de dag | |
H O O F D G E R E C H T | |
Lunch van de chef | |
Lunch | € 29,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag | |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Keuzemenu
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
vitello tonnato | |
-OF- gerookte zalm | |
H O O F D G E R E C H T | |
zesrib belgisch wit-blauw, botersaus en slahart | |
-OF- Vis volgens marktaanbod met seizoensgroenten | |
D E S S E R T | |
espuma van aardbei, zandkoek en vanille | |
of Irish-koffie | |
! Enkel menu per tafel ! | € 58,00 |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
A la carte - Tapas to share
Plukbrood | € 12,50 |
---|---|
panchetta, lookolie en buffelmozarella | |
Crushi | € 15,00 |
krokante zalmsushi | |
Calamares | € 14,00 |
verse tartaar | |
Varkenswangkroketjes | € 15,00 |
plankje régal | |
Mix vlees en vis - 7€/pers vanaf 2 pers |
A la carte - Voorgerechten
vitello tonnato | € 20,00 |
---|---|
mergpijpjes | € 15,00 |
Huisgerookte zalm | € 21,00 |
verse uitjes, citrus, groene kruiden & toast | |
Tataki tonijn | € 25,00 |
shi taki, gyoza, rucola, Thaise basilicum | |
Garnaalkroketten | € 20,00 |
peterselie en citroen | |
Kaaskroketten | € 16,00 |
peterselie en citroen | |
Carpaccio van rund | € 20,00 |
met parmesaan en rucola |
A la carte - Salades
Salade niçoise | € 28,00 |
---|---|
verse tonijn, olijf, ansjovis | |
caesar salade | € 25,00 |
salie, rozemarijn en tijm | |
salade geitenkaas | € 25,00 |
A la carte - Voor de kids
Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
---|---|
met handgesneden frietjes | |
Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes |
A la carte - Hoofdgerechten
Filet pur | € 38,00 |
---|---|
gebakken in boter | |
Gelakte smokey ribs | € 28,00 |
Côte à l'os | € 76,00 |
per 2 pers | |
Vol-au-vent | € 34,00 |
van gelderse hoen, kalfszwezerik | |
Slibtongetjes | € 36,00 |
hoeveboter en peterselie | |
Vegetarisch gerecht van de chef | € 25,00 |
Sides
Sla-hart, zwarte look, gepekelde ui & parmezaanse kaas | € 3,00 |
---|---|
fregola sarda, gepekelde ui en kerstomaat | € 3,00 |
buffelmozarella, tomaat en salsa verde | € 3,00 |
koud slatje | € 2,50 |
MENU REGAL
Lunch
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Soep/voorgerecht van de dag | |
H O O F D G E R E C H T | |
Lunch van de chef | |
Lunch | € 29,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag | |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Keuzemenu
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
vitello tonnato | |
-OF- gerookte zalm | |
H O O F D G E R E C H T | |
zesrib belgisch wit-blauw, botersaus en slahart | |
-OF- Vis volgens marktaanbod met seizoensgroenten | |
D E S S E R T | |
espuma van aardbei, zandkoek en vanille | |
of Irish-koffie | |
! Enkel menu per tafel ! | € 58,00 |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
A la carte - Tapas to share
Plukbrood | € 12,50 |
---|---|
panchetta, lookolie en buffelmozarella | |
Crushi | € 15,00 |
krokante zalmsushi | |
Calamares | € 14,00 |
verse tartaar | |
Varkenswangkroketjes | € 15,00 |
plankje régal | |
Mix vlees en vis - 7€/pers vanaf 2 pers |
A la carte - Voorgerechten
vitello tonnato | € 20,00 |
---|---|
mergpijpjes | € 15,00 |
Huisgerookte zalm | € 21,00 |
verse uitjes, citrus, groene kruiden & toast | |
Tataki tonijn | € 25,00 |
shi taki, gyoza, rucola, Thaise basilicum | |
Garnaalkroketten | € 20,00 |
peterselie en citroen | |
Kaaskroketten | € 16,00 |
peterselie en citroen | |
Carpaccio van rund | € 20,00 |
met parmesaan en rucola |
A la carte - Salades
Salade niçoise | € 28,00 |
---|---|
verse tonijn, olijf, ansjovis | |
caesar salade | € 25,00 |
salie, rozemarijn en tijm | |
salade geitenkaas | € 25,00 |
A la carte - Voor de kids
Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
---|---|
met handgesneden frietjes | |
Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes |
A la carte - Hoofdgerechten
Filet pur | € 38,00 |
---|---|
gebakken in boter | |
Gelakte smokey ribs | € 28,00 |
Côte à l'os | € 76,00 |
per 2 pers | |
Vol-au-vent | € 34,00 |
van gelderse hoen, kalfszwezerik | |
Slibtongetjes | € 36,00 |
hoeveboter en peterselie | |
Vegetarisch gerecht van de chef | € 25,00 |
Sides
Sla-hart, zwarte look, gepekelde ui & parmezaanse kaas | € 3,00 |
---|---|
fregola sarda, gepekelde ui en kerstomaat | € 3,00 |
buffelmozarella, tomaat en salsa verde | € 3,00 |
koud slatje | € 2,50 |