MENU REGAL
Lunch
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Soep/voorgerecht van de dag | |
H O O F D G E R E C H T | |
Lunch van de chef | |
Lunch | € 29,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag | |
Quicklunch | € 20,00 |
Hoofdgerecht + koffie | |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Keuzemenu
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Carpaccio van rund | |
-OF- Kaaskroket | |
-OF- Kaaskroket | |
H O O F D G E R E C H T | |
Filet Mignon met salade | |
-OF- Vispannetje | |
D E S S E R T | |
Stracciatella | |
of Irish-koffie | |
! Enkel menu per tafel ! | € 59,00 |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
A la carte - Tapas to share
Plukbrood | € 12,50 |
---|---|
panchetta, lookolie en buffelmozarella | |
Crushi | € 15,00 |
krokante zalmsushi | |
Calamares | € 14,00 |
verse tartaar | |
Varkenswangkroketjes | € 18,00 |
Vleesplankje | |
4 soorten vlees - € 6,00 / persoon | |
Visplankje | |
4 soorten - € 7,00 / persoon |
A la carte - Voorgerechten
Huisgerookte zalm | € 21,00 |
---|---|
verse uitjes, citrus, groene kruiden & toast | |
Tataki tonijn | € 25,00 |
shi taki, gyoza, rucola, Thaise basilicum | |
Garnaalkroketten | € 19,00 |
peterselie en citroen | |
Kaaskroketten | € 16,00 |
peterselie en citroen | |
Carpaccio van rund | € 19,00 |
met parmesaan en rucola |
A la carte - Salades
Salade niçoise | € 28,00 |
---|---|
verse tonijn, olijf, parmezaan |
A la carte - Voor de kids
Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
---|---|
met handgesneden frietjes | |
Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes | |
2 kaaskroketten | € 18,00 |
met salade & frietjes |
A la carte - Hoofdgerechten
Rib-eye Régal | € 36,00 |
---|---|
salie, rozemarijn en tijm | |
Filet pur | € 38,00 |
gebakken in boter | |
Gelakte Ribbetjes | € 27,00 |
Gelakte smokey ribs | € 28,00 |
Côte à l'os | € 74,00 |
per 2 pers | |
Vol-au-vent | € 34,00 |
van gelderse hoen, kalfszwezerik | |
Slibtongetjes | € 34,00 |
hoeveboter en peterselie | |
Pasta van de maand | |
Dagprijs | |
Catch of the day | |
Dagprijs | |
Vegetarisch gerecht van de chef | € 25,00 |
Sides
Groene asperges, miso | € 3,00 |
---|---|
Sla-hart, zwarte look, gepekelde ui & parmigiano | € 3,00 |
Gegrilde knolselder | € 3,00 |
MENU REGAL
Lunch
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Soep/voorgerecht van de dag | |
H O O F D G E R E C H T | |
Lunch van de chef | |
Lunch | € 29,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag | |
Quicklunch | € 20,00 |
Hoofdgerecht + koffie | |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Keuzemenu
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Carpaccio van rund | |
-OF- Kaaskroket | |
-OF- Kaaskroket | |
H O O F D G E R E C H T | |
Filet Mignon met salade | |
-OF- Vispannetje | |
D E S S E R T | |
Stracciatella | |
of Irish-koffie | |
! Enkel menu per tafel ! | € 59,00 |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
A la carte - Tapas to share
Plukbrood | € 12,50 |
---|---|
panchetta, lookolie en buffelmozarella | |
Crushi | € 15,00 |
krokante zalmsushi | |
Calamares | € 14,00 |
verse tartaar | |
Varkenswangkroketjes | € 18,00 |
Vleesplankje | |
4 soorten vlees - € 6,00 / persoon | |
Visplankje | |
4 soorten - € 7,00 / persoon |
A la carte - Voorgerechten
Huisgerookte zalm | € 21,00 |
---|---|
verse uitjes, citrus, groene kruiden & toast | |
Tataki tonijn | € 25,00 |
shi taki, gyoza, rucola, Thaise basilicum | |
Garnaalkroketten | € 19,00 |
peterselie en citroen | |
Kaaskroketten | € 16,00 |
peterselie en citroen | |
Carpaccio van rund | € 19,00 |
met parmesaan en rucola |
A la carte - Salades
Salade niçoise | € 28,00 |
---|---|
verse tonijn, olijf, parmezaan |
A la carte - Voor de kids
Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
---|---|
met handgesneden frietjes | |
Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes | |
2 kaaskroketten | € 18,00 |
met salade & frietjes |
A la carte - Hoofdgerechten
Rib-eye Régal | € 36,00 |
---|---|
salie, rozemarijn en tijm | |
Filet pur | € 38,00 |
gebakken in boter | |
Gelakte Ribbetjes | € 27,00 |
Gelakte smokey ribs | € 28,00 |
Côte à l'os | € 74,00 |
per 2 pers | |
Vol-au-vent | € 34,00 |
van gelderse hoen, kalfszwezerik | |
Slibtongetjes | € 34,00 |
hoeveboter en peterselie | |
Pasta van de maand | |
Dagprijs | |
Catch of the day | |
Dagprijs | |
Vegetarisch gerecht van de chef | € 25,00 |
Sides
Groene asperges, miso | € 3,00 |
---|---|
Sla-hart, zwarte look, gepekelde ui & parmigiano | € 3,00 |
Gegrilde knolselder | € 3,00 |