Tearoom
Vanaf heden doen wij opnieuw tearoom op zaterdag en zondag,
tussen 14u & 17u
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Soep / voorgerecht van de dag +2euro |
|
H O O F D G E R E C H T | |
- Steak met friet en salade |
|
D E S S E R T | |
Koffie |
|
Lunch | € 29,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag |
|
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Gerookte zalm |
|
-OF- Carpaccio met truffelmayonaise |
|
H O O F D G E R E C H T | |
Hertenkalf met bieslookpuree & aardpeer (+€ 3,00) |
|
-OF- Gegrilde vis volgens marktaanbod met risotto & beukzwam |
|
D E S S E R T | |
Brownie, gebakken witte chocolade, dulce de leche & framboos |
|
of Irish-koffie |
|
! Enkel menu per tafel ! | € 58,00 |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Varkenswangkroketjes (5st) | € 18,00 |
---|---|
Plankje régal | |
Mix vlees en vis - 7€/pers vanaf 2 pers |
|
Crushi zalm | € 15,00 |
krokante zalmsushi |
|
Plukbrood | € 12,50 |
panchetta, lookolie en buffelmozarella |
|
Calamares | € 14,00 |
verse tartaar |
|
Mergpijp | € 15,00 |
2 stuks |
Tataki tonijn | € 25,00 |
---|---|
shi taki, gyoza, rucola |
|
Carpaccio rund | € 20,00 |
truffelmayonaise, rucola & parmigiano |
|
Toast champignon met truffel | € 29,00 |
Toast champignon | € 17,00 |
Kaaskroketten | € 16,00 |
|
|
Garnaalkroketten | € 20,00 |
|
|
Huisgerookte zalm, toast & citrus | € 21,00 |
Salade niçoise | € 28,00 |
---|---|
|
|
Salade Geitenkaas | € 25,00 |
Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
---|---|
met handgesneden frietjes |
|
Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes |
|
Kindersteak | € 18,00 |
met friet |
Cote à l’os (Belgisch witblauw) | € 38,00 |
---|---|
prijs per persoon (vanaf 2pers.) |
|
Filet pur in boter gebakken | € 38,00 |
Ierse Ribeye | € 36,00 |
gegrild |
|
Hertenkalf | € 40,00 |
bieslookpuree & aardpeer |
|
Smokey ribbetjes | € 36,00 |
traag gegaard |
|
Vol-au-vent | € 34,00 |
met kalfszwezerik |
|
Tarbot Meunière | |
op zijn geheel gebakken (Dagprijs) |
|
Gebakken slibtong | € 36,00 |
Pasta truffel | € 28,00 |
champignons |
Geroosterde rode kool met appel | € 3,00 |
---|---|
Bloemkool, hazelnoot, soja dressing | € 3,00 |
Gebakken slahart, zwarte look, gepekelde ui & parmigiano | € 3,00 |
Hasselback aardappel, parmigiano | € 3,00 |
Champignon | |
---|---|
Peper | |
Bearnaise | |
Choron |
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Soep / voorgerecht van de dag +2euro |
|
H O O F D G E R E C H T | |
- Steak met friet en salade |
|
D E S S E R T | |
Koffie |
|
Lunch | € 29,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag |
|
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Gerookte zalm |
|
-OF- Carpaccio met truffelmayonaise |
|
H O O F D G E R E C H T | |
Hertenkalf met bieslookpuree & aardpeer (+€ 3,00) |
|
-OF- Gegrilde vis volgens marktaanbod met risotto & beukzwam |
|
D E S S E R T | |
Brownie, gebakken witte chocolade, dulce de leche & framboos |
|
of Irish-koffie |
|
! Enkel menu per tafel ! | € 58,00 |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Varkenswangkroketjes (5st) | € 18,00 |
---|---|
Plankje régal | |
Mix vlees en vis - 7€/pers vanaf 2 pers |
|
Crushi zalm | € 15,00 |
krokante zalmsushi |
|
Plukbrood | € 12,50 |
panchetta, lookolie en buffelmozarella |
|
Calamares | € 14,00 |
verse tartaar |
|
Mergpijp | € 15,00 |
2 stuks |
Tataki tonijn | € 25,00 |
---|---|
shi taki, gyoza, rucola |
|
Carpaccio rund | € 20,00 |
truffelmayonaise, rucola & parmigiano |
|
Toast champignon met truffel | € 29,00 |
Toast champignon | € 17,00 |
Kaaskroketten | € 16,00 |
|
|
Garnaalkroketten | € 20,00 |
|
|
Huisgerookte zalm, toast & citrus | € 21,00 |
Salade niçoise | € 28,00 |
---|---|
|
|
Salade Geitenkaas | € 25,00 |
Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
---|---|
met handgesneden frietjes |
|
Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes |
|
Kindersteak | € 18,00 |
met friet |
Cote à l’os (Belgisch witblauw) | € 38,00 |
---|---|
prijs per persoon (vanaf 2pers.) |
|
Filet pur in boter gebakken | € 38,00 |
Ierse Ribeye | € 36,00 |
gegrild |
|
Hertenkalf | € 40,00 |
bieslookpuree & aardpeer |
|
Smokey ribbetjes | € 36,00 |
traag gegaard |
|
Vol-au-vent | € 34,00 |
met kalfszwezerik |
|
Tarbot Meunière | |
op zijn geheel gebakken (Dagprijs) |
|
Gebakken slibtong | € 36,00 |
Pasta truffel | € 28,00 |
champignons |
Geroosterde rode kool met appel | € 3,00 |
---|---|
Bloemkool, hazelnoot, soja dressing | € 3,00 |
Gebakken slahart, zwarte look, gepekelde ui & parmigiano | € 3,00 |
Hasselback aardappel, parmigiano | € 3,00 |
Champignon | |
---|---|
Peper | |
Bearnaise | |
Choron |
Vanaf heden doen wij opnieuw tearoom op zaterdag en zondag,
tussen 14u & 17u