MENU REGAL
Lunch
| V O O R G E R E C H T | |
|---|---|
| H O O F D G E R E C H T | |
| KOFFIE | |
Extra dessert +€8 |
|
| Lunch | € 33,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag |
|
| Quicklunch | € 21,00 |
Hoofdgerecht + koffie |
|
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Menu
| Lotte | |
|---|---|
Miso - prei |
|
| *Ravioli | |
Boschampignon - Knolselder |
|
| **Langoustine | |
Look - dashi |
|
| Belgische peer | |
Vanille - thijm |
|
| Hert | |
Rode biet - rammenas - pomme fondant |
|
| Kaas selectie van Callebaut | |
Supplement €13 In plaats van dessert €7 |
|
| 3-gangen | € 59,00 |
Aangepaste wijnen + water - €21 |
|
| **5-gangen | € 74,00 |
Aangepaste wijnen + water - €44 |
|
| 5-gangen | € 74,00 |
Aangepaste wijnen + water - €32 |
|
| De menu serveren we per tafel - vanaf 8 personen enkel menu mogelijk | |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
A la carte - Tapas & Delicatessen
| Plank Régal | € 8,50 |
|---|---|
Selectie van 4 verfijnde hapjes, huisgemaakt & seizoensgebonden |
|
| Bordje Iberico ham | € 18,00 |
| Mergpijp | € 9,00 |
1 stuk |
|
| Mergpijp | € 15,00 |
2 stuks |
A la carte - Voorgerechten
| Huisgerookte zalm | € 20,00 |
|---|---|
met citrus, crème van dille en toast van foccacia |
|
| Runds carpaccio van holstein | € 21,00 |
met rucola, parmezaan & truffelmayo |
|
| ambachtelijke garnaalkroketten | € 25,00 |
met gefrituurde peterselie en citroen - 2 stuks |
|
| Ravioli | € 22,00 |
Boschampingons - knolselder |
|
| Lotte | € 20,00 |
Miso - prei |
|
| Langoustine | € 23,00 |
Look - dashi |
A la carte - Voor de kids
| Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
|---|---|
met handgesneden frietjes |
|
| Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes |
|
| Kindersteak | € 15,00 |
met friet |
A la carte - Hoofdgerechten
| Filet pur van Holstein AAA | € 45,00 |
|---|---|
handgesneden frieten - warme groentjes |
|
| Côte à l’os - wit-blauw (voor 2 pers.) | € 84,00 |
handgesneden frietjes - warme groentjes |
|
| Tong meunière | € 45,00 |
Met peterselie, kappers en citroen |
|
| Huisbereide vol au vent | € 35,00 |
Bladerdeeg - kalfszwezerik - (supplement truffel +€8) |
|
| Hert | € 45,00 |
Rode biet - rammenas - pomme fondant |
A la carte - Desserts
| geroosterde druif | € 12,00 |
|---|---|
Speculoos, honing |
|
| Crème brûlée met vanille | € 9,00 |
krokante karamelkorst |
|
| Sorbet | € 8,00 |
Framboos |
|
| Kaasbordje Callebout | € 13,00 |
selectie Belgische kazen met notenbrood & zomerse confituur |
|
| Dame Blanche | € 12,00 |
Met vers vanille-ijs en chocoladesaus |
Sauzen
| Champignon | |
|---|---|
| Peper | |
| Bearnaise |
MENU REGAL
Lunch
| V O O R G E R E C H T | |
|---|---|
| H O O F D G E R E C H T | |
| KOFFIE | |
Extra dessert +€8 |
|
| Lunch | € 33,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag |
|
| Quicklunch | € 21,00 |
Hoofdgerecht + koffie |
|
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Menu
| Lotte | |
|---|---|
Miso - prei |
|
| *Ravioli | |
Boschampignon - Knolselder |
|
| **Langoustine | |
Look - dashi |
|
| Belgische peer | |
Vanille - thijm |
|
| Hert | |
Rode biet - rammenas - pomme fondant |
|
| Kaas selectie van Callebaut | |
Supplement €13 In plaats van dessert €7 |
|
| 3-gangen | € 59,00 |
Aangepaste wijnen + water - €21 |
|
| **5-gangen | € 74,00 |
Aangepaste wijnen + water - €44 |
|
| 5-gangen | € 74,00 |
Aangepaste wijnen + water - €32 |
|
| De menu serveren we per tafel - vanaf 8 personen enkel menu mogelijk | |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
A la carte - Tapas & Delicatessen
| Plank Régal | € 8,50 |
|---|---|
Selectie van 4 verfijnde hapjes, huisgemaakt & seizoensgebonden |
|
| Bordje Iberico ham | € 18,00 |
| Mergpijp | € 9,00 |
1 stuk |
|
| Mergpijp | € 15,00 |
2 stuks |
A la carte - Voorgerechten
| Huisgerookte zalm | € 20,00 |
|---|---|
met citrus, crème van dille en toast van foccacia |
|
| Runds carpaccio van holstein | € 21,00 |
met rucola, parmezaan & truffelmayo |
|
| ambachtelijke garnaalkroketten | € 25,00 |
met gefrituurde peterselie en citroen - 2 stuks |
|
| Ravioli | € 22,00 |
Boschampingons - knolselder |
|
| Lotte | € 20,00 |
Miso - prei |
|
| Langoustine | € 23,00 |
Look - dashi |
A la carte - Voor de kids
| Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
|---|---|
met handgesneden frietjes |
|
| Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes |
|
| Kindersteak | € 15,00 |
met friet |
A la carte - Hoofdgerechten
| Filet pur van Holstein AAA | € 45,00 |
|---|---|
handgesneden frieten - warme groentjes |
|
| Côte à l’os - wit-blauw (voor 2 pers.) | € 84,00 |
handgesneden frietjes - warme groentjes |
|
| Tong meunière | € 45,00 |
Met peterselie, kappers en citroen |
|
| Huisbereide vol au vent | € 35,00 |
Bladerdeeg - kalfszwezerik - (supplement truffel +€8) |
|
| Hert | € 45,00 |
Rode biet - rammenas - pomme fondant |
A la carte - Desserts
| geroosterde druif | € 12,00 |
|---|---|
Speculoos, honing |
|
| Crème brûlée met vanille | € 9,00 |
krokante karamelkorst |
|
| Sorbet | € 8,00 |
Framboos |
|
| Kaasbordje Callebout | € 13,00 |
selectie Belgische kazen met notenbrood & zomerse confituur |
|
| Dame Blanche | € 12,00 |
Met vers vanille-ijs en chocoladesaus |
Sauzen
| Champignon | |
|---|---|
| Peper | |
| Bearnaise |