Tearoom
Vanaf heden doen wij opnieuw tearoom op zaterdag en zondag,
tussen 14u & 17u
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Soep / voorgerecht van de dag +2euro |
|
H O O F D G E R E C H T | |
- Steak met friet en salade |
|
D E S S E R T | |
Koffie |
|
Lunch | € 29,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag |
|
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Huis gerookte zalm -OF- Carpaccio van rund -OF- Tartaar van tomaat en watermeloen |
|
H O O F D G E R E C H T | |
Forel op de grill -OF- Gegrilde kalfsrib +€4 |
|
D E S S E R T | |
Kaasbordje callebout +€6 -OF- All time classic dame blanche -OF- Tartelette van framboos -OF- Crème brûlée met vanille uit ouganda |
|
! Enkel menu per tafel ! | € 55,00 |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Plank Régal | € 8,50 |
---|---|
(vanaf 2 personen - prijs per persoon) |
|
Huisgemaakte rillette van gerookte eend | € 7,00 |
met gekarameliseerde ui en toast |
|
Kroketje van varkenswangen | € 10,50 |
met bbq saus en truffelmayonaise (3 stuks) |
|
Gemarineerde olijven | € 4,50 |
met Provençaalse kruiden en sinaasappelzeste |
|
Bruschetta’s | € 10,00 |
afgewerkt met tomaat, parmezaan en gefermenteerde look |
|
Tartaar van rund & truffel | € 6,00 |
met parmezaan en citroen |
|
Mergpijp | € 9,00 |
1 stuk |
|
Mergpijp | € 15,00 |
2 stuks |
|
Hummus | € 5,50 |
met rauwe groentjes en brood |
Huisgerookte zalm | € 19,50 |
---|---|
met citrus, crème van dille en toast van foccacia |
|
Garnaalkroketten (2 stuks) | € 23,00 |
huisgemaakt, met verse peterselie en citroen |
|
Carpaccio van rund | € 18,50 |
met rucola, Parmezaan en citroenolie |
|
Tartaar van tomaat en watermeloen | € 15,50 |
met burrata en basilicumvinaigrette |
|
Gazpacho van erwt | € 9,00 |
gekoeld geserveerd, met krokant spek en muntolie |
|
Carpaccio van rund | € 21,00 |
Rucola, Parmezaan, truffelmayo |
Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
---|---|
met handgesneden frietjes |
|
Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes |
|
Kindersteak | € 15,00 |
met friet |
Côte à l’os - wit-blauw (voor 2 pers.) | € 84,00 |
---|---|
1200g – perfect gebakken, met bearnaise/champignon/peper saus, handgesneden frieten en frisse salade, saus naar keuze |
|
Filet pur van Holstein AAA | € 45,00 |
met handgesneden frieten, gegrilde groentjes en jus van rozemarijn |
|
Forel op de grill | € 29,00 |
met antiboise van tomaat en courgette, venkelpuree |
|
Salade ‘Régal’ | € 24,00 |
met krokante kip, gegrilde seizoensgroenten, dragonmayonaise en geroosterde noten |
|
Ravioli van pompoen | € 25,00 |
met ricotta, munt en citroenolie |
|
Gegrilde kalfsrib | € 32,00 |
gemarineerd in rozemarijn en look, met krieltjes, gegrilde venkel en gremolata |
Tartelette van framboos | € 10,00 |
---|---|
met mascarponemousse en limoenzeste |
|
Crème brûlée met vanille uit ouganda | € 9,00 |
krokante karamelkorst |
|
Sorbettrio (by het smaaktafereel) | € 8,00 |
van passie, framboos en citroen, met munt |
|
Kaasbordje callebout | € 13,00 |
selectie Belgische kazen met notenbrood & zomerse confituur |
|
All time classic dame blanche | € 12,00 |
met vers vanille-ijs en chocoladesaus |
Champignon | |
---|---|
Peper | |
Bearnaise | |
Choron |
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Soep / voorgerecht van de dag +2euro |
|
H O O F D G E R E C H T | |
- Steak met friet en salade |
|
D E S S E R T | |
Koffie |
|
Lunch | € 29,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag |
|
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Huis gerookte zalm -OF- Carpaccio van rund -OF- Tartaar van tomaat en watermeloen |
|
H O O F D G E R E C H T | |
Forel op de grill -OF- Gegrilde kalfsrib +€4 |
|
D E S S E R T | |
Kaasbordje callebout +€6 -OF- All time classic dame blanche -OF- Tartelette van framboos -OF- Crème brûlée met vanille uit ouganda |
|
! Enkel menu per tafel ! | € 55,00 |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Plank Régal | € 8,50 |
---|---|
(vanaf 2 personen - prijs per persoon) |
|
Huisgemaakte rillette van gerookte eend | € 7,00 |
met gekarameliseerde ui en toast |
|
Kroketje van varkenswangen | € 10,50 |
met bbq saus en truffelmayonaise (3 stuks) |
|
Gemarineerde olijven | € 4,50 |
met Provençaalse kruiden en sinaasappelzeste |
|
Bruschetta’s | € 10,00 |
afgewerkt met tomaat, parmezaan en gefermenteerde look |
|
Tartaar van rund & truffel | € 6,00 |
met parmezaan en citroen |
|
Mergpijp | € 9,00 |
1 stuk |
|
Mergpijp | € 15,00 |
2 stuks |
|
Hummus | € 5,50 |
met rauwe groentjes en brood |
Huisgerookte zalm | € 19,50 |
---|---|
met citrus, crème van dille en toast van foccacia |
|
Garnaalkroketten (2 stuks) | € 23,00 |
huisgemaakt, met verse peterselie en citroen |
|
Carpaccio van rund | € 18,50 |
met rucola, Parmezaan en citroenolie |
|
Tartaar van tomaat en watermeloen | € 15,50 |
met burrata en basilicumvinaigrette |
|
Gazpacho van erwt | € 9,00 |
gekoeld geserveerd, met krokant spek en muntolie |
|
Carpaccio van rund | € 21,00 |
Rucola, Parmezaan, truffelmayo |
Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
---|---|
met handgesneden frietjes |
|
Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes |
|
Kindersteak | € 15,00 |
met friet |
Côte à l’os - wit-blauw (voor 2 pers.) | € 84,00 |
---|---|
1200g – perfect gebakken, met bearnaise/champignon/peper saus, handgesneden frieten en frisse salade, saus naar keuze |
|
Filet pur van Holstein AAA | € 45,00 |
met handgesneden frieten, gegrilde groentjes en jus van rozemarijn |
|
Forel op de grill | € 29,00 |
met antiboise van tomaat en courgette, venkelpuree |
|
Salade ‘Régal’ | € 24,00 |
met krokante kip, gegrilde seizoensgroenten, dragonmayonaise en geroosterde noten |
|
Ravioli van pompoen | € 25,00 |
met ricotta, munt en citroenolie |
|
Gegrilde kalfsrib | € 32,00 |
gemarineerd in rozemarijn en look, met krieltjes, gegrilde venkel en gremolata |
Tartelette van framboos | € 10,00 |
---|---|
met mascarponemousse en limoenzeste |
|
Crème brûlée met vanille uit ouganda | € 9,00 |
krokante karamelkorst |
|
Sorbettrio (by het smaaktafereel) | € 8,00 |
van passie, framboos en citroen, met munt |
|
Kaasbordje callebout | € 13,00 |
selectie Belgische kazen met notenbrood & zomerse confituur |
|
All time classic dame blanche | € 12,00 |
met vers vanille-ijs en chocoladesaus |
Champignon | |
---|---|
Peper | |
Bearnaise | |
Choron |
Vanaf heden doen wij opnieuw tearoom op zaterdag en zondag,
tussen 14u & 17u