Tearoom
Vanaf heden doen wij opnieuw tearoom op zaterdag en zondag,
tussen 14u & 17u
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Soep / voorgerecht van de dag +2euro |
|
H O O F D G E R E C H T | |
- Steak met friet en salade |
|
D E S S E R T | |
Koffie |
|
Lunch | € 29,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag |
|
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Carpaccio van rund -OF- Huis gerookte zalm -OF- Garnaalkroket 2st +€3 -OF- Groene asperge + €3 |
|
H O O F D G E R E C H T | |
Gegrilde eendenborst -OF- Kabeljauw -OF- Filet pur + €5 -OF- Tong meuniere |
|
D E S S E R T | |
Dame blanche -OF- Crème brûlee -OF- Irish coffee -OF- Sabayon +€5 -OF- Dessert van de chef + €4 |
|
! Enkel menu per tafel ! | € 58,00 |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Oesters met sojadressing | € 15,00 |
---|---|
6 stuks |
|
Oesters met sojadressing | € 22,00 |
9 stuks |
|
Gegrilde gamba's | € 18,00 |
3 stuks |
|
Gegrilde gamba's | € 25,00 |
5 stuks |
|
Crushi zalm | € 15,00 |
Sesam, soja |
|
Mergpijpje | € 9,00 |
Tomaat en sjalot |
|
Plankje Régal | € 8,50 |
Tonijn, kroketje, zalm, ... |
|
Varkenswangkroketjes | € 18,00 |
Huis gerookte zalm | € 21,00 |
---|---|
Citrus, toast, dille |
|
Groene asperge, buratta | € 23,00 |
rucola en dressing van limoen |
|
Toast champignon met truffel | € 29,00 |
Toast champignon | € 17,00 |
Garnaalkroket | € 23,00 |
Peterselie, citroen |
|
Carpaccio van rund | € 21,00 |
Rucola, Parmezaan, truffelmayo |
|
Huisgerookte zalm, toast & citrus | € 21,00 |
Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
---|---|
met handgesneden frietjes |
|
Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes |
|
Kindersteak | € 15,00 |
met friet |
Cote à l’os wit blauw | € 42,00 |
---|---|
Bloemkool, saus keuze |
|
Filet pur holstein | € 45,00 |
Frietjes en saus keuzz |
|
Tong meuniere | € 36,00 |
Peterselie, kappers & citroen |
|
Kabeljauw | € 38,00 |
Mosseltjes, verse garnaal en bisque |
|
Vol-au-vent | € 28,00 |
+ Gebakken foie +€9 |
|
Gegrilde eendenborst | € 35,00 |
Rode biet en sinaas |
Champignon | |
---|---|
Peper | |
Bearnaise | |
Choron |
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Soep / voorgerecht van de dag +2euro |
|
H O O F D G E R E C H T | |
- Steak met friet en salade |
|
D E S S E R T | |
Koffie |
|
Lunch | € 29,00 |
Enkel op weekdagen + zaterdagmiddag |
|
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
V O O R G E R E C H T | |
---|---|
Carpaccio van rund -OF- Huis gerookte zalm -OF- Garnaalkroket 2st +€3 -OF- Groene asperge + €3 |
|
H O O F D G E R E C H T | |
Gegrilde eendenborst -OF- Kabeljauw -OF- Filet pur + €5 -OF- Tong meuniere |
|
D E S S E R T | |
Dame blanche -OF- Crème brûlee -OF- Irish coffee -OF- Sabayon +€5 -OF- Dessert van de chef + €4 |
|
! Enkel menu per tafel ! | € 58,00 |
Heeft u allergieën, meld deze zeker aan het personeel |
Oesters met sojadressing | € 15,00 |
---|---|
6 stuks |
|
Oesters met sojadressing | € 22,00 |
9 stuks |
|
Gegrilde gamba's | € 18,00 |
3 stuks |
|
Gegrilde gamba's | € 25,00 |
5 stuks |
|
Crushi zalm | € 15,00 |
Sesam, soja |
|
Mergpijpje | € 9,00 |
Tomaat en sjalot |
|
Plankje Régal | € 8,50 |
Tonijn, kroketje, zalm, ... |
|
Varkenswangkroketjes | € 18,00 |
Huis gerookte zalm | € 21,00 |
---|---|
Citrus, toast, dille |
|
Groene asperge, buratta | € 23,00 |
rucola en dressing van limoen |
|
Toast champignon met truffel | € 29,00 |
Toast champignon | € 17,00 |
Garnaalkroket | € 23,00 |
Peterselie, citroen |
|
Carpaccio van rund | € 21,00 |
Rucola, Parmezaan, truffelmayo |
|
Huisgerookte zalm, toast & citrus | € 21,00 |
Kipfilet met appelmoes | € 15,00 |
---|---|
met handgesneden frietjes |
|
Balletjes in tomatensaus | € 16,00 |
met handgesneden frietjes |
|
Kindersteak | € 15,00 |
met friet |
Cote à l’os wit blauw | € 42,00 |
---|---|
Bloemkool, saus keuze |
|
Filet pur holstein | € 45,00 |
Frietjes en saus keuzz |
|
Tong meuniere | € 36,00 |
Peterselie, kappers & citroen |
|
Kabeljauw | € 38,00 |
Mosseltjes, verse garnaal en bisque |
|
Vol-au-vent | € 28,00 |
+ Gebakken foie +€9 |
|
Gegrilde eendenborst | € 35,00 |
Rode biet en sinaas |
Champignon | |
---|---|
Peper | |
Bearnaise | |
Choron |
Vanaf heden doen wij opnieuw tearoom op zaterdag en zondag,
tussen 14u & 17u